Πληροφορίες για το Zincobell

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη (MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach) και των συνεργατών του.

Zincobell: Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν online μέσω της ιστοσελίδας pharmagel.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αγορά Zincobell

Το Zincobell είναι συμπλήρωμα διατροφής ψευδαργύρου. Κάθε κάψουλά του περιέχει 10mg πικολινικού ψευδαργύρου και 150mg  βιταμίνης C. Δεν περιέχει χημικά έκδοχα ή χημικά συντηρητικά. 

 

 

 

 To Zincobell διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία της Ελλάδος. Σε περίπτωση που δεν το διαθέτει το φαρμακείο  τηλεφωνήστε στο 6944280764, διότι μπορεί να σας σταλεί ταχυδρομικά με αντικαταβολή. Περισσότερα ΒΛΕΠΕ: www.pharmagel.gr

 
Λιανική τιμή: 16.36€Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης
 
 O Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Iατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΕΔΡΑ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ:  ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, τηλ. 2744023768, 6944280764. pharmage@otenet.gr 

 

 

Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης είναι μελετητής και ερευνητής των δράσεων του ψευδαργύρου στον ανθρώπινο οργανισμό και επινοητής του συμπληρώματος διατροφής Zincobell, που περιέχει πικολινικό ψευδάργυρο με βιταμίνη C, χωρίς χημικά έκδοχα ή χημικά συντηρητικά. ΒΛΕΠΕ: www.pharmagel.gr


  Ο συγγραφέας του παραπάνω άρθρου, Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, δημιουργός του zinc.gr, σας ευχαριστεί που αφιερώσατε τον πολύτιμο χρόνο σας, για να διαβάσετε το παρόν άρθρο. Αν θα θέλατε να λαμβάνετε την ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ του Δρ Δ.Ν.Γκέλη μπορείτε να εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας email στέλνωντας μας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομειου, μέσω της παρακάτω φόρμας.