Βρείτε το νέο ιατρείο του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη (MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach) και των συνεργατών του.

Zincobell: Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν online μέσω της ιστοσελίδας pharmagel.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αγορά Zincobell

Το ιατρείο του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη βρίσκεται στην στην τοποθεσία ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, Κορινθίας 

Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης δέχεται με ραντεβού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνίσετε στο 27440 23768 ή 6944280764.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήστε στο email: pharmage@otenet.gr
Λιανική τιμή: 16.36€Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης
dr gellis 
 O Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Iατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:  ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, τηλ. 2744023768, 6944280764. pharmage@otenet.gr 

Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης δέχεται ασθενείς στο ιατρείο του στο ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΛΟΥΤΑΚΙΟΥ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ . Επίσης, χρησιμοποιεί την τηλε-ωτορινολαρυγγολογία  για την επίλυση και αντιμετώπιση ωτορινολαρυγγολογικών προβλημάτων ασθενών που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές όλης της Ελλάδος και του εξωτερικού.

 

Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διάγνωση και θεραπεία των ΩΡΛ αλλεργικών νόσων (δερματικά τεστς διάγνωσης της αλλεργικής ρινίτιδας, ριζική θεραπεία αλλεργικής ρινίτιδας με υπογλώσσια ανοσοθεραπεία), την αντιμετώπιση της βαρηκοΐας, των εμβοών των αυτιών, της χρόνιας ζάλης και του ιλίγγου, τις διαταραχές της φωνής, την ογκολογία της κεφαλής και του τραχήλου, τη συμπληρωματική ιατρική, την περιβαλλοντική ιατρική, την ιατρική διατροφολογία, την προληπτική ιατρική και ιδιαίτερα  την πρόληψη του καρκίνου.

Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης χρησιμοποιεί κάθε αναγνωρισμένη επιστημονικά διαγνωστική και θεραπευτική μέθοδο, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα υγείας των ασθενών του, είτε αυτή ανήκει στη σφαίρα της Ακαδημαϊκής κλασσικής Ιατρικής , είτε σε κάθε είδος εναλλακτικής ιατρικής.

Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης είναι μελετητής και ερευνητής των δράσεων του ψευδαργύρου στον ανθρώπινο οργανισμό και επινοητής του συμπληρώματος διατροφής Zincobell, που περιέχει πικολινικό ψευδάργυρο με βιταμίνη C, χωρίς χημικά έκδοχα ή χημικά συντηρητικά. ΒΛΕΠΕ: www.pharmagel.gr


  Ο συγγραφέας του παραπάνω άρθρου, Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, δημιουργός του zinc.gr, σας ευχαριστεί που αφιερώσατε τον πολύτιμο χρόνο σας, για να διαβάσετε το παρόν άρθρο. Αν θα θέλατε να λαμβάνετε την ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ του Δρ Δ.Ν.Γκέλη μπορείτε να εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας email στέλνωντας μας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομειου, μέσω της παρακάτω φόρμας.